Ingyenes videósorozat: 7 tipp a munkavédelemről

Kérjük adja meg keresztnevét és email címét és máris az Öné lehet a W-Protect ingyenes munkavédelmi videósorozata, melyben szakértőnk és üzletvezetőnk Becsei Kornél ad tippeket!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Rólunk

 

A kínálatunkban megtalálhatóak munkaruhák (nadrágok, zubbonyok, kabátok, mellények, eső elleni ruházat, bakancsok félcipők, stb.), kesztyűk, szemüvegek, zuhanásgátlók, arcvédők, fejvédők, hallásvédők, közúti védőeszközök, konyhai séfruházat, és minden egyéb termék, ami munkavédelemmel kapcsolatos. A W-Protect Kft. lakossági és közületi vásárlók számára kínál teljes munkavédelmi ruházatot az interneten keresztül, vagy személyesen Kaposváron a Dombóvári út 1/B sz. alatti üzletében készletről, illetve igény szerint egyedi megrendelés alapján is.

  • Ezen felül tűzvédelemi eszközöket is forgalmazunk (Total porral oltók, gázzal oltók habbal oltók, tűzcsapok tömlők stb.)
  • Célunk, hogy a térség cégei, vállalkozói számára meghatározó tűz- és munkavédelmi partnerré váljunk, és minőségi termékeink mellett magas szintű szolgáltatást is nyújtsunk a tűzvédelem területén. Egy kézből kínáljuk a munkavédelmi ruházatot és eszközöket, illetve a tűzvédelmi szolgáltatásokat.